ziua barbatului??? again??

Acum 2 ani am postat ceva despre asa zis-a "zi a barbatului" si acum, ca a revenit aceasta campanie pentru vanzare de bere pe care noi ca prostii o luam de buna, cred ca e cazul sa repostez ce am scris (cu atat "har") atunci:

Ma intreb oare era nevoie de o zi speciala pentru ca barbatul sa bea bere? Trebuia declarata zi speciala zi in care barbatul bea bere si spune ca e ziua lui? Suntem oare atat de porci incat sa ne luam o zi asa, la intamplare..5 mai... sa o declaram zi a barbatilor ca sa bem bere ca porcii? Si asta doar pentru ca e o reclama la Bergenbier? Acum am vaz ca si stejaru face contrareclama. Sunt penibili. Pai oare de 8 martie, ca tot ne cacam pe noi ca dam mereu cadouri si nu avem o zi a noastra, pai de 8 martie nu facem cadou si apoi bem ca porcii? oare de 9 martie nu sunt 40 de sfinti dar si de pahare? Oare de ziua femeii nu o scoatem in oras pe 20 si ceva iunie si tot noi bem vin ca porcii... de Craciun, anu nou, ziua noastra, Sf Vasile, Ziua Greciei... frate bem la orice eveniment fara sa fie zi speciala... pana si de Sf Valentin ea bea juma de pahar de vin rosu si noi dam gata sticla de "puterea taurului" si in loc sa ne intareasca ne adoarme pe loc ca porcii. Mi se pare un demers josnic, poate pe alocuri funny, dar josnic sa declaram 5 mai ziua barbatului. Eu unu sunt impotriva si azi jur sa NU pun picatura de bere in gura.
Frate e in natura noastra de barbati sa facem cadouri si ele sa le primeasca. E in natura noastra sa ne "incordam" si ele sa ramana impresionate...
Asta e frumusetea, de aceea suntem diferiti. NICIODATA O FEMEIE NU VA FI EGALA CU UN BARBAT...NICIODATA!!! Dar nu e Normal.. ar fi anormal sa fie egale. Vacilor care militati pentru egalitate va spun ca sunteti mai proaste ca astia de au incercat sa faca ziua barbatului. Ei macar au un scop ... vanzare en-gros azi. Dar voi? Voi distrugeti feminitatea distrugeti acea diferenta data de la Dumnezeu, astfel ca sa ne iubim ca suntem diferiti. Ce ati vrea? Barbatii sa stranga panselute si femeile sa sparga lemne? Vacilor!!! De asta sunt ata de multi poponari si lesbiene pt ca ne omogenizam... NU vreau sa ma depilez pe picioare si imi place sa vin din cand in cand obosit acas de la munca, transpirat si mirosind si femeia mea sa ma iubeasca si asa... sa facem sex pe masina de spalat eu plin de vasilina si ea mirosind a hugo boss... Voi astea militante vreti mereu masaj si panselute in pat cand faceti "dragoste"... asta e la zodia fluterului mai frustratelor si nesatisfacutelor ce sunteti. E bun si un trandafir in pat dar mereg si una scurta in lift sau in Dacia 1310 mirosind a benzina.
Am deviat de la subiect. Ideea este ca in ambele cazuri e vorba de prostie. Unii sunt prea porci(sunt de acord ca barbatul e mai porc din natura lui da astia se si mandresc cu asta si prea exagereaza) si nu sunt de acord cu ei si alea sunt militante frustrate proaste. Azi 5 mai nu e ziua barbatului. E inca o zi in care unii or sa bea ca porcii, dar de data asta cu motiv.
Cat despre 8 martie si ca "nu ar trebui sa exista", ca nu e nevoie de o zi sa o sarbatorim(sarbautorim) pe EA, ei bine cred ca ea ARE NEVOIE de o zi in care noi ca porcii, daca nu i-am dus un trandafir tot anu macar acu sa-i dam, iar cei care ii duc flori peste an brava lor stima si respect. Daca uitati sa luati nu e o tragedie... revansati-va voi! Femeia trebe respectata macar pentru ca "da nastere la pui vii" cum spunea cineva odata. Acum ma voi adresa confratilor mei, porcinele: dragi porci(barbati) lasati dracului berea porcilor ce sunteti, mergeti acasa si faceti dragoste cu femeile voastre. Mai nenorocitilor, nu de ala de 2 minute in care tu esti gata si pe ea o doare capul! Straduieste-te macar o data si tu sa o satisfaci ca de asta te inseala, de asta nu te mai iubeste. E frustrata si 70% din femeile din Romania sunt frustrate ca nu sunt satisfacute din aceastea aprox 75% e vina noastra(restul de 25% e si vina lor ca se uita prea mult la Zodia Fluterului si vor egalitatea curului... bateriile DURACEL scrie pe ele!) a porcilor. Asa ca foloseste draga frate porc si tu o data carnatu de porc din dotare, indiferent ca e de bere, cabanos sau trandafir, cu ce ai cu aia lucrezi... si fa macar o data in an o treaba buna si ai sa vezi ca maine la micul dejun nu o sa te doara capul de la bautura, ea te va saruta ca nu puti a alcool si mai mult vei avea si o cafea calda. Spor la treaba si daca nu te descurci ia un prezervativ care nu se indoaie sau fa ceva sa iti iasa si tie macar o data in an... azi 5 mai este ziua internationala a femeii romance satisfacute.(sper)

Comentarii

Anonim a spus…
mi-a placut articolul asta la nebunie...superb ;)
Anonim a spus…
Excelent modul direct de a spune lucrurilor pe nume! Tine-o tot asa.
Razvan a spus…
bai Fane...n-am uitat ca articolul l-am parcurs si acu 2 ani; mi-a ramas de-atunci faza cu panselutele si spartu lemnelor...
Lucian2050 a spus…
prea tare!felicitari pentru articol...intr-un best of facut pe blogul la tine e undeva in top 3 cu siguranta!

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...