cat de prost?

cam cat de prost tebuie sa fii sa te superi pe mine ca am scris un articol? Cam cat de idiot trebuie sa fii sa citesti articolul 2011 (cel de mai jos) si sa spui "bai da bulangii aia spun ca toti prietenii tai sunt prosti, am luat foc"?.... Ideea era ca eu am multumit tuturor celora care au venit la spectacol, cu tat mai mult prietenilor. Am precizat ca exista 2 (din toti prietenii numai 2, ce era mai bine daca nici nu veneau) care nu s-au simtit bine si carora nu le-a placut la Amadeus. Cei doi sunt Cocean si Stelu care au si regretat ca au dat banii de bilet. E clar ca m-am simtit de rahat dupa toate cuvintele oribile pe care cei 2 mi le-au spus dupa ce eu am muncit ca berila sa iasa bine cele 3 ore de show. De aici pana la a spune ca TOTI prietenii mei sunt idioti e cale foarte lunga. "Injuraturile" de la comment-uri erau pt cei 2 si cand spuneau "halal prieteni" se refereau la cei 2 care nu asa ar trebui sa se comporte daca imi sunt chiar prieteni. Acum ai inteles, domnule Copoiul? Era atat de greu sa intelegi ca tie ti-am multumit in articol ca ai venit si te-am si vazut cum te ascundeai dupa Alice ca sa razi ca esti super rusinos. Deci te rog citeste mai bine ce am scris si ce au scris altii la comment-uri si nu mai "lua foc" degeaba.
Ca sa mai sting focul din tine (care cred ca e pentru ca nu ai mers destul la schi) o sa iti pun, special special special (fara numar se stie!), o melodie:

Comentarii

Gabi a spus…
superba melodia stefan. ca toate melodiile e la sting defapt
Irina Dan a spus…
Daca te mai justifici mult in fata celor care nu te inteleg, o sa incep sa cred ca tu esti ala prost.
Anonim a spus…
esti un prost ca in primu rand ai dat numele celor 2 si incerci din nou sa te scoti si sa te justifici ca un neprihanit. termin-o .
SteFUN a spus…
1 Sting rules..
2 Scriu articole pentru ca eu, spre deosebire de tine Irina, stau cu ei zi de zi si zi de zi imi spun aceleasi lucruri... nu cunosc inca un om care sa reziste la mizeriile astea zilnice in locul meu. Daca, de exemplu, Copoiul imi spune ca l-a deranjat ceva pe blog eu ii explic (la nivelul si expresiile lui - de aceea si titlul si exprimarea juvenila) ce si cum a stat treaba in articolele precedente.
3 dragul meu Anonim. Stelu si Cocean mi-au spus public, de mai multe ori, ca nu le-a placut, de aceea am scris si eu pe blog. ar trebui sa isi asume cele spuse si gata, nu e mare lucru. Gusturile nu se discuta (uneori se educa) de aceea nu e o problema ca nu le-a placut ce am facut.
4 unde am scris ca sunt neprihanit sau la CE incerc sa ma justific? nu inteleg ce spui. Explica-mi ca sa inteleg. Poate nu stiu eu exact ce inseamna neprihanit...
Irina Dan a spus…
Stii ca daca te bagi in taratze te mananca porcii, nu ? Bun. Tu in loc sa-ti vezi de planurile tale, te lasi angrenat in barfe, comentarii si critici. Mai urmeaza o emisiune la 0TV fata in fata cu cei care te-au fluierat sau te-au dezaprobat ca sa fie mozoleala completa :)) Cheer up, man !
Manson a spus…
:)
Anonim a spus…
varule a fost un show reusit iar celor care nu le-a placut mai bine se abtineau!! PS: sa ma anunti din timp cand va fi urmatorul show :D...bravo Stefan!!

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...